Hersteldienst

Heeft u graag dat wij ter plaatse komen om het probleem te onderzoeken en herstellen? Of komt u liever tot bij ons? Voor ons kan het allebei.

Voor kleine problemen is het niet altijd nodig dat we het toestel bij ons hebben. Met behulp van specifieke software, kunnen wij kleine ongemakken vanop afstand oplossen. Op deze manier bent u nog sneller geholpen en bespaart u de verplaatsing.

Het maakt niet uit of het probleem te wijten is aan softwarefouten of hardware, wij zorgen dat uw computer terug werkt zoals toen u hem voor de eerste keer opzette. En als de herstelling te kostelijk zou uitvallen in verhouding tot de waarde van het toestel, adviseren wij u graag bij de aankoop van een nieuw.

Sowieso raden wij ook iedereen aan om minstens 1 maal per jaar een onderhoud te laten uitvoeren op elke PC en laptop. U zal zien dat na zo een onderhoud, de computer terug veel sneller werkt en de kans dat uw computer crasht, verkleint aanzienlijk. 

Een tweede tip die we u al kunnen geven is om te zorgen voor een doeltreffend backup-systeem. Ook hierin adviseren wij u graag.

Tevens geven wij geregeld gebruikerstips op onze facebookpagina, dus hou die zeker in de gaten.