Netwerken

 

Mensen zijn tegenwoordig altijd bereikbaar en willen ook dat al hun gegevens altijd bereikbaar zijn. Met een correct aangelegd netwerk kan dit veilig en snel. De mogelijkheden zijn eindeloos en aanpasbaar aan uw behoeften. Uw netwerk kan dus meegroeien met uw bedrijf zodat u als zaakvoerder altijd en overal aan al uw documenten kan en eventuele (toekomstige) medewerkers in de bestanden kunnen die zij nodig hebben, ongeacht of ze op de baan werken of op kantoor.

Het onderhoud en de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk kan u met een gerust gemoed overlaten aan ons. Wij zorgen voor de backup van al uw data, de beveiliging tegen virussen en ander ongedierte en de goede snelheid van uw systeem. Alleen zo kan jij jezelf concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten.

Ook voor particulieren hebben we gepaste oplossingen zodat iedereen in huis kan printen op dezelfde printer via een supersnelle wifi-verbinding en dat de vakantiefoto's vlotjes aan heel de familie- en vriendenkring kunnen getoond worden via de TV.