Printers en all-in-one toestellen zijn niet weg te denken uit een bedrijf. Tegelijk zorgen ze vaak voor een redelijk kostenplaatje: er moet inkt en/of toner op voorraad liggen, het toestel moet aangepast zijn aan jouw manier en volume van printen, enz…. En dan is daar sinds 2 jaren ook nog het hele thuiswerkverhaal bijgekomen.

Sinds de uitbraak van Covid-19 is thuiswerk razendsnel ingeburgerd geraakt en veel werknemers hebben de smaak te pakken. Men wil nu hybride werken: 1 of 2 dagen op kantoor voor communicatie en sociaal contact, en de rest van de week thuis. Hybride werken zorgt bij veel mensen immers voor minder reistijd en een betere verhouding tussen werk en privé.

Kleine bedrijven twijfelen er vaak aan of dit wel betaalbaar is en bovenal, of het goed is voor de algemene werking. Maar wij zijn ervan overtuigd dat ook de kleine KMO’s baat hebben bij deze nieuwe manier van werken en helpen graag met het uitwerken ervan. Op die manier maken we van jouw bedrijf een toekomstgerichte en personeelsvriendelijke firma met een veilige, productieve en digitale werkomgeving.

Inderdaad, digitaal, want printen en digitalisatie gaan hand in hand. Immers, hoe graag we ook willen, papier is niet weg te denken uit de werkplek. Maar je kan ze wel integreren in de digitale omgeving op voorwaarde dat de juiste werkomstandigheden zijn voorzien. En daar moet, zeker op het gebied van printers en all-in-ones, goed over nagedacht worden.

Wij denken graag met u mee aangaande:

  • Printen enkel mogelijk maken op het bedrijf of ook thuis
  • Optimaal scannen om digitalisatie en hybride werken optimaal te benutten (niet alleen voor de thuiswerkers, maar ook voor vertegenwoordigers , techniekers, …)
  • Kostenanalyse (Hoeveel inkt en toner ligt er continu op stock? Geraak je op tijd aan voordelige inkt en toner of wordt er op de laatste moment naar een kantoorwinkel gespurt? Heb je een correcte printer in verhouding tot het printvolume? …)