Wij werken graag met overzichtelijke, no-nonsense programma’s. Onze antivirus draait op de achtergrond en geeft meldingen door aan ons, niet aan jou als gebruiker. Ook ons ontzorgingspakket toont aan jou enkel het logo, de opdrachten worden op de achtergrond uitgevoerd en de uitkomst hiervan wordt aan ons mede gedeeld. Dat is wat we willen, een computernetwerk dat ten dienste staat van onze klanten en waar onze klanten steeds op kunnen rekenen.

Het wordt helemaal geweldig als ook de gebruikssoftware zo gemakkelijk is dat een kind ermee overweg kan. Vandaar ook dat we trotse reseller zijn van Teamleader en Billit. Beide zijn administratieve pakketten die heel gevoelsmatig werken.

Teamleader is een CRM-pakket waarin je niet alleen alle data van de klanten kan terugvinden, maar ook deals, projecten, facturatie, …. Alles gebeurt online zodat je ook ter plaatse bij de klant alles kan raadplegen. In deze tijden van flexibel werken is online administratie dan ook een droom want collega’s kunnen alles onmiddellijk opvolgen zonder te wachten op ticketjes en werkbonnen. Bovendien is het een schaalbaar programma, het pakket groeit mee met jouw bedrijf en is dus ideaal voor kleine KMO’s met groeiperspectieven.

Voor bedrijven die minder werken op projectbasis maar toch ook graag alle gegevens op 1 plaats beheren is Billit de ideale oplossing. Ook Billit groeit mee met jou, werkt online en heeft een handige app om op locatie aan alle gegevens te kunnen.

Beide pakketten staan een heel grote mate van automatisatie toe, denk hierbij aan terugkerende facturen, automatische controle van betalingen, … Jij moet immers bezig kunnen zijn met jouw zaak, niet met het papierwerk.

Klik op de afbeelding voor meer info en een gratis testversie van 14 dagen. Wil je graag een demo? Contacteer ons gerust en we laten je graag de mogelijkheden zien!